Διαδικασία Πληρωμής – Παράδοσης Αυτοκινήτου

 

Plastira  Center

Parking

 

 

 

Όταν επιστρέψετε για να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας το μοναδικό που πρέπει να κάνετε είναι να πληρώσετε και να περιμένετε να έρθει το αυτοκίνητό σας στην έξοδο που σας υποδεικνύει το αυτόματο ταμείο αλλά και οι οθόνες του σταθμού. Η πληρωμή γίνεται στους 2 Αυτόματους Πληρωτές με το εισιτήριο που πήρατε στο τέλος της διαδικασίας της εισόδου.

Το εισιτήριο έχει τυπωμένο ένα Barcode το όποιο το «δείχνετε» στον αυτόματο πληρωτή. Εμφανίζονται τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας στην οθόνη όπως και το τελικό ποσό πληρωμής το οποίο μπορείτε να πληρώσετε με όλα τα κέρματα πλην του ενός λεπτού και χαρτονομίσματα των 5, 10, 20 και 50 Ευρώ.

Ο Αυτόματος πληρωτής δίνει ρέστα σε κέρματα και χαρτονομίσματα αν χρειαστεί και στο τέλος δίνει και την απόδειξη. Σήμανση μέσα στο Parking σας καθοδηγεί στην έξοδο που σας έχει υποδειχθεί και εκεί το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε έως ότου το αυτοκίνητό σας έρθει αυτόματα από το μηχανικό μας σύστημα και ανοίξει η μπάρα της εξόδου. (Μ.Ο. αναμονής 90 sec.)

 

Σε κάθε περίπτωση και επί 24ωρου βάσεως υπάρχει εξειδικευμένο άτομο στο χώρο του Parking που μπορεί να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε στιγμή της διαδικασίας εισόδου και εξόδου αλλά και να σας λύσει τυχόν απορίες που θα έχετε.

 

 

 

  • Τιμοκατάλογος:

    ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ    60€
    ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ 3€

    (ΧΩΡΙΣ Επιπλέον χρεώσεις ανά ώρα)

 

 

 

 

Θα μας βρείτε:

PLASTIRA CENTER PARKING

Λεωφόρος Νικολάου Πλαστήρα 47 Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ.: 2810330484

Οδηγίες για την εύκολη πρόσβασή σας: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με το Parking (υπηρεσίες, προγράμματα κ.λ.π.), καθώς και για να σας δώσουμε τις κατάλληλες οδηγίες για να φτάσετε γρήγορα και άνετα στο σταθμό μας.

Τηλ. | 2810330484
Fax. | 2810330484

Σας περιμένουμε με σκοπό την καλύτερη, φιλικότερη πιο προσωπική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας!

Στο PLASTIRA CENTER PARKING υπάρχει πάντα μία θέση για το αυτοκίνητό σας!